top of page

Vi söker ekonomiansvarig

Blekhems Egendom är ett landsbygdsföretag med verksamhet inom de gröna näringarna, framför allt skogsbruk och fastighetsförvaltning. Egendomen är belägen mellan Västervik och Gamleby. Vi är i dagsläget fem anställda och söker en ekonomiansvarig på deltid (omkring 50%) som dessutom är företagets kontaktperson, hanterar avtal m.m.

Vi söker dig som vill vara navet i verksamheten, den som håller ställningarna på kontoret med administration samtidigt som du sköter traditionella ekonomifunktioner som bokföring, bokslut, deklarationer, budget o prognoser, löner etc. Arbetsplatsen är belägen i naturskön miljö på egendomen. Du arbetar självständigt men har löpande kontakter med övriga medarbetare, hyresgäster, leverantörer m.m.

Du behöver ha gedigen erfarenhet av redovisning, gärna i Visma. Du behärskar Microsoft Office väl och kunskaper i engelska är meriterande. Du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Du är van att prioritera och lägger stor vikt i att hålla hög kvalitet i det du levererar. Som person är du noggrann, kan se helheten och är kreativ. Du tvekar inte att hjälpa till när det behövs. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem.

 

Låter detta spännande? Skicka din ansökan med meritförteckning till jobb@blekhem.se senast den 27 juni 2019.

bottom of page